Nieuws   Zoeken 

Kippelevertjes(met madeira en pate) van Gerrit
Ingredienten: (2 pers.):
500 gr. kippelevers
blikje tomatenpuree
suiker
citroensap
madeira
suiker
knoflookpate
uitje
boter
peper
Bereiding:
Ui fruiten in boter. kippelevers erbij en al bakkend omscheppen.
Blikje tomatenpuree erbij en goed doorroeren,
Beetje bloem toevoegen.
Roeren tot bloem is opgenomen.
Pate erdoor roeren.(als dit te dik is dan een beetje water of boullion toevoegen.)
Theelepel suiker er bij plus een beetje citroensap.
Flinke scheut madeira erbij en eventueel peper.
Receptnummer: 1279 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 30 min. | Meer recepten van: Gerrit Schreuder
Opmerking:
Lekker met rijst.!!
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept