Nieuws   Zoeken 

Petr@'s kabeljauwpakketjes met fetakaas
Ingredienten: (4 pers.):
4 kabeljauwfilets van 150 gr
1 citroen
4 rijpe tomaten
1 (zoete) ui
basilicum
150 gr. fetakaas
knoflook
olijfolie
50 gr geraspte kaas.
Bakpapier..
Bereiding:
Warm de oven voor op 225*C. Knip per persoon een lang stuk bakpapier af. Bestrijk het midden met olijfolie. Leg op elk een stuk kabeljauw en kwast dit dun in met olijfolie en citroensap. Snijd de tomaten in plakken en dek de visfilets hiemee af. Snijd de ui in schijven, duw ze uit tot ringen en verdeel ze over de tomaten. Knip de basilicum in reepjes en strooi die erover. Snijd de kaas in lange plakken en dek de filewts hiermee af. Pers 2 tenen knoflook uit, meng dit met 4 el olijfolie, 2 el citroensap, zout en peper en sprenkel dit over de fetakaas. Strooi de geraspte kaas erover. Vouw de pakketjes* dicht en bak ze 15 minuten. Neem het bakpapier aan de de bovenkant samen en vouw het 2 X om. Strijk het plat, Vouw de zijkanten naar boven een paar keer om en zet event. Vast met een metalen paperclip of nietje.
Receptnummer: 12797 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 30 min.
Opmerking:
uit een tijdschrift.

Een heerlijk apart gerecht vonden wij.
Gebakken aardappels erbij gegeten.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept