Sjeeny's mosselen met Ardennenham
Ingredienten: (1 pers.):
1 el boter
300 gr. gekookte mosselen
1 ui, gesnipperd
75 gr. Ardennenham, in reepjes
zout
versgemalen peper
15 sprietjes bieslook, fijngeknipt
Bereiding:
Verhit de boter in een hapjespan. Bak hierin de ui met de mosselen, circa 3 minuten. Bak de reepjes Ardennenham, circa 2 minuten mee. Op smaak brengen met zout en peper. Strooi vervolgens de bieslook er over.
Serveer dit gerecht met aardappelkroketjes en een tomatensalade.
Receptnummer: 1281 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 10 min. | Meer recepten van: Sjeeny
Opmerking:
Weer een super snel en slank recept!!!
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept