Nieuws   Zoeken 

Sarabethjes vispotje met tagiatelli
Ingredienten: (3 pers.):
3 kabeljauwfilets (c1000, AH)
zakje soepgroenten
1 potje kruidenkaas (met knoflook)
peper
zout
knoflook 3 teentjes
tagiatelli
room
parmazaanse kaas
Bereiding:
De kabeljauwfilets laten half ontdooien. Pan met olie verhitten en daar de kabeljauw in bakken. Kruiden met peper en zout. Daarna de soepgroenten erbij voegen en op een laag vuurtje zetten. De kabeljauw moet helemaal uit elkaar vallen. Daarna de kruidenkaas bijvoegen en een pakje room. Tagiatelli koken. Het is een super makkelijk maar heerlijk recept
Receptnummer: 12829 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 30 min.
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept