Ge's 'zeewolf' op een bedje van zomergroente & witte wijnsaus |
Ingredienten: (4 pers.):
koolvis of kabeljouw(diepvries)
soepgroente (of andere) "
witte wijn
rijst of pasta | Bereiding:
In een ovenschaal de groente met daarop de vis, dit overgieten met een scheut witte wijn. Afdekken met allufolie en in de oven garen 180 gr. 15 min. Ontdooide ingr. 45 min bevr. Ingr. Roux maken en van vis,wijn,groentenat saus maken. Op smaak brengen met dille peterselie zout peper. Serveren met rijst of pasta |
Receptnummer: 12859 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 5 min. |
Opmerking: mijn "noodrecept" indien bij een kookerij een voor of hoofdrecept geen doorgang kan vinden en niemand die met deze saus erover het verschil tussen zeewolf of een andere witwis bemerkt. |
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl |
Functies: Print dit recept |