Nieuws   Zoeken 

José's dita's visschotel met champignonsaus
Ingredienten: (4 pers.):
Pak kabeljauwfilet (ca. 450 gram)
blik champignonsoep
250 gram champignons
zak gesneden prei (ca. 250 gram)
potje zure room
125 gram geraspte kaas
foelie
peper en zout naar smaak
Bereiding:
Kook de prei beetgaar en bak de in plakjes gesneden champignons in wat boter. Doe de prei in de pan bij de champignons en voeg soep, zure room, foelie en peper en zout naar smaak toe. Warm alles goed door. Vet een ovenschaal in en leg er de vis (diepvriesvis eerst ontdooien) in. Giet er de champignonsaus over en bestrooi het geheel met de geraspte kaas. Plaats de schaal in de op 200 graden C. Voorverwarmde oven gedurende 20 minuten of zoveel langer als nodig is om de vis in vlokken uiteen te doen vallen.
Receptnummer: 12869 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 35 min.
Opmerking:
Dit lekkere eenvoudige maar superlekkere recept kreeg ik van een collega! Natuurlijk moest hij tussen de snelklaar recepten. Dank je wel Dita!
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept