Patries' scampimaaltijdsoep |
Ingredienten: (4 pers.):
600 gr kleine scampi
400 gr kreeftensoep (blik)
400 gr bloemkoolroosjes
1 el fijngehakte peterselie
p&z | Bereiding:
Breng de kreeftensoep met evenveel water aan de kook. Kruid de gepelde scampi's met peper en een weinig zout. Voeg vervolgens - in kleine stukjes- de bloemkoolroosjes alsook de scampi's aan de soep toe en laat ong 5 minuutjes gaarsudderen. Werk af met de peterselie. |
Receptnummer: 12892 | Categorie: Soep | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 15 min. |
Opmerking: Opdienen met lookbroodjes en een droge witte wijn.
Tips: U kan de kreeftensoep ook vervangen door vissoep U kan er ook wat oregano doorheen mengen en opdienen met beetje parmezaanse kas. |
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl |
Functies: Print dit recept |