Ingredienten: (4 pers.):
4 vaste visfilets van 150 a 200 gr
50 gr boter
4 eetlepels droge witte wijn
50 gr geraspte kaas
2 grote bananen in schijfjes
saus:
1/8 l zure room
1 ei
40 gr geraspte kaas
zout en peper | Bereiding:
Bak de visfilets in wat warme boter langs beide zijden tot ze een bruin kleurtje hebben, voeg de witte wijn toe en laat verder gaar worden, kruid met peper en zout. Maak intussen de saus door de room, ei, geraspte kaas, hou een beetje over om te gratineren, peper en zout fijn te mixen. Leg de gebakken filets in een ovenschotel en beleg elke filet met de banaanschijfjes, besprenkel eventueel met wat citroensap en giet de saus er over, bestrooi met het restje geraspte kaas en gratineer in een voorverwarmde oven van 180 graden gedurende een 10 tal minuutjes. |