Geroosterde amandelen van Yvonne |
Ingredienten: (4 pers.):
75 gram hele amandelen
rasp van 1 citroen
1-1 1/2 eetl.olijfolie
ca. 1 theelepel grof zeezout
eventueel:
geblancheerde knoflookteentjes (in pot verkrijgbaar)
100 gram chorizoworst in kleine partjes gesneden
100-150 gram gemengde olijven
toefje peterselie voor garnering
cocktailprikkertjes | Bereiding:
Verwarm de olijfolie en rooster de amandelen mooi bruin. Vermeng met de citroenrasp. Als de amandelen afgekoeld zijn strooi er dan grof zeezout over. Leg de amandelen op een mooie schaal en vul aan de de overige ingrdienten en garneer met een toefje peterselie. |
Receptnummer: 12989 | Categorie: Snack | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 10 min. |
Opmerking: Dit is een heel lekker en gemakkelijk recept, eens iets anders dan pinda's of gemengde noten! ! ! |
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl |
Functies: Print dit recept |