Wentelteefje
Ingredienten: (2 pers.):
5 dl volle melk
100 gram gepasteuriseerd ei
100 gram boter
8 sneetjes oud casinobrood
100 gram kaneelsuiker
Bereiding:
Voorbereidingen
Weeg de ingredienten af.
Doe de melk en het ei in een beslagkom.
Bereidingswijze
Klop de melk en de eieren los.
Doe de boter in de sauteuse.
Zet de sauteuse op een hoog vuur.
Verhit de boter.
Haal de sneetjes brood door het melkmengsel en laat ze uitlekken.
6. Leg het brood in de sauteuse en bak het aan een zijde goudgeel.
7. Draai het brood om en bak ook de andere zijde goudgeel.
Afwerking en verzorging
Bestrooi de wentelteefjes met kaneelsuiker en serveer ze direct.
Receptnummer: 13 | Categorie: Lunchgerecht | Soort gerecht: Vegetarisch | bereidingstijd: 10 min.
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept