Nieuws   Zoeken 

Irene's couscous met spinazie
Ingredienten: (4 pers.):
Diepvriesspinazie 300 gr.
3 dl groentenbouillon
3 dl (!) couscous
ong. 100 gr. geraspte parmezaanse kaas
Maggi
Verder:
evt. gehaktballetjes
tomaatjes
eieren en een
klein (mini-brood) vormpje
Bereiding:
Breng 3 dl bouillon aan de kook en laat de spinazie daar in sudderen totdat deze is ontdooid. Voeg daarna de couscous toe en laat dit ong. 5 minuten zachtjes koken. Pan van het vuur en er een paar druppels maggi doorheen roeren. Evt. Zout en peper toevoegen. Evt. In een vormpje op een bord storten en er een beetje grof gemalen parmezaanse kaas over strooien. Leuk op te maken met (kant en klare) gehaktballetjes, schijfjes ei en cherry tomaatjes.
Receptnummer: 13006 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vegetarisch | bereidingstijd: 15 min.
Opmerking:
Je kunt er ook nog uitgebakken spekblokjes doorheen mengen
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept