Nieuws   Zoeken 

Katja's kipprutje
Ingredienten: (4 pers.):
500 gr kipfilet
1 pot atjar tjampoer
2 eetl. ketjap manis
1 theel. sambal
4 theel. bruine suiker
15 eetl. hot tomatenketchup
zout en peper
Bereiding:
Kipfilet in blokjes snijden en aanbakken in een braadpan met peper en zout. Atjar, ketjap, sambal, ketchup en suiker toevoegen en lekker laten sudderen (30-45 min. ). Serveren met rijst en kroepoek. Eet smakelijk!
Receptnummer: 13014 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees/Vis | bereidingstijd: 50 min.
Opmerking:
in plaats van kipfilet kun je ook hamlappen gebruiken en als je het prutje te dik vind voeg je gewoon een beetje water toe.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept