Nieuws   Zoeken 

Monique's mediterrane groenten
Ingredienten: (4 pers.):
1 courgette
1 aubergine
1 rode ui
1 teen knoflook
3 eetl. olijfolie
50 g. rozijnen
3 eetl. rode wijnazijn
3 eetl. tomatenpuree
1 theel. suiker
1 theel. gemalen koriander
(ketoembar)
1 eetl. gehakte peterselie
peper en zout
Bereiding:
Snijd de courgette en aubergine in blokjes. Pel de ui en snij hem in repen. Pel de knoflook en snijd hem in plakjes. Verhit de olie en bak de courgette, aubergine, ui en knoflook al omscheppend ca. 5 minuten. Schenk er de azijn bij. Roer er de tomatenpuree, eenzelfde hoeveelheid water en de suiker door. Doe de rozijnen en koriander erbij en peper en zout en laat alles afgedekt ca. 30 minuten stoven. Roer de peterselie erdoor en serveer warm of koud.
Receptnummer: 13029 | Categorie: Bijgerecht | Soort gerecht: Vegetarisch | bereidingstijd: 45 min.
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept