Nieuws   Zoeken 

Es*'s suikervrije rozijnenkoekjes
Ingredienten: (4 pers.):
100 gr rozijnen
geweld
200 gr volkoren tarwemeel
100 gr tarwebloem
½ Theel. bakpoeder
50 gr grofgehakte noten
1 eetl maïsmoutstroop
1 eetl plantaardige margarine
1 theel vanillepoeder
1 theel kaneel
¼ theel. zout
snufje nootmuskaat
snufje kruidnagelpoeder
½ dl appeldiksap
7 cl water (weekwater van de rozijnen)
Bereiding:
Alle ingrediënten zorgvuldig mengen. Vorm met vochtig gemaakte handen koekjes van ongeveer 5 cm doorsnee en ½ cm dik, leg ze op een ingevette bakplaat. Bak ze in 30 min op 190 °C.
Receptnummer: 13161 | Categorie: Gebak | Soort gerecht: Uitzoeken | bereidingstijd: 45 min.
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept