Nieuws   Zoeken 

Es*'s suikervrije chocoladetaart
Ingredienten: (12 pers.):
250 gr bladerdeeg
100 gr. Chocolade
suikervrij!!
5 eetl. appeldiksap
Eetl. water
2 eidooiers
Dl slagroom
Bereiding:
Bladerdeeg opstapelen en uitrollen, de vorm ermee bekleden bakpapier hierop leggen en een steunvulling bijv. Rijst, bonen of knikkers. 20 min. Op 200ºC bakken, steunvulling eruit halen en nog 10 min. Bakken. Chocolade met water au-bain-marie smelten. Diksap erdoor roeren en de eidooiers doorkloppen, mag zoet zijn want de room gaat er later ongezoet door en heft het weer op. Mengsel helemaal koud laten worden. Slagroom stijfkloppen en door de chocolade mengen. De crème over de taart schenken en een uur in de koelkast laten opstijven.
Receptnummer: 13165 | Categorie: Gebak | Soort gerecht: Uitzoeken | bereidingstijd: 90 min.
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept