Nieuws   Zoeken 

Es*'s suikervrije chocaladepasta
Ingredienten: (4 pers.):
1/2 dl melk
100 gr. Chocolade >70% cacao
50 gr. Boter
3 eetl. appeldiksap
Bereiding:
Melk aan de kook brengen en de chocolade erin laten smelten. Boter in stukjes erdoor kloppen zodat er een mooie pasta ontstaat. Diksap erdoor roeren. Laten opstijven in de koelkast voor een paar uur.
aanvulling: dat een recept altijd voor verbetering vatbaar is blijkt wel weer. Gisteren heb ik en nieuwe vorm uitgeprobeerd en ik moet zeggen dat het een succes was. Door de warme melk heb ik eerst 3 eetl. koffiemelkpoeder opgelost en dan de boter en chocolade erdoor gedaan. Het resultaat is dat het zachter en romiger is.
Receptnummer: 13171 | Categorie: Uitzoeken | Soort gerecht: Uitzoeken | bereidingstijd: 10 min.
Opmerking:
ook lekker als het net klaar is om over een rijstwafel te smeren, wil je een vaste niet smeerbare laag erop boter er nog niet door doen en dan op de rijstwafel doen
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept