Nieuws   Zoeken 

Foe Yong Hai van erykah
Ingredienten: (4 pers.):
2 prei
ui en knoflook
zout en peper
aromat
diepvries kabeljauw 450gr
bloem
eieren (pm 10)
evt. garnalen
1fles tomatenketchup
1 klein blikje erwten
Bereiding:
de prei heel dun snijden en de kabeljauw in blokjes.
in een beslagkom doen. De gesneden ui en knoflookpoeder erbij in doen. Als je ook garnalen gebruikt kun je ze ook erbij doen. Daarna zout, peper, aromat, een beetje bloem en dan de eieren erdoor roeren. En dan bakken in een beetje olie deksel op de pan niet te hoog vuur. Als de onderkant gaar is met een deksel omdraaien een beetje plat drukken en dan zonder deksel de foe yong hai afmaken. Zo dat is de foe yong hai, je kunt er ong. 4 a 5 omeletten uithalen.
Zo en nu de saus:
Tomatenketchup in een pan doen en dan doe je de fles nog een keer vullen met water en die doe je dan ook in de pan. De erwtjes gooi je het vocht van weg en doe je ook bij de tomatenketchup daarna wat suiker en een beetje knoflook- poeder goed roeren totdat het bijna kookt. Als je een omelet klaar hebt doe je wat van die saus erover.
Receptnummer: 1321 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 30 min. | Meer recepten van: Erykah
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept