Nieuws   Zoeken 

Sandra's omelet
Ingredienten: (1 pers.):
3 Eieren (m)
1/2 Bouillionblokje (rund)
of een theelepel met Runderbouillionpasta
Paprikapoeder
Kerriepoeder
Knoflookpoeder
Uienpoeder
Peterselie (gedroogd)
Zout
Peper
Ham
Brood
Bereiding:
Doe de eieren in een bak/maatbeker. Klop ze met de staafmixer. Voeg dan het bouillionblokje toe (of de pasta) en klop het goed door elkaar. Dan doe je de kruiden erbij, behalve de peper en zout, naar eigen inzicht. (Zelf schud ik het potje met kruiden 3 x boven de maatbeker). Dan doe je er een beetje peper in ,een snufje zout en 2 theelepeltjes peterselie. Als alles door elkaar zit, doe je de helft in de pan en leg dan de ham erop. Dan doe je de andere helft daar overheen. Zo blijft de ham lekker van smaak. In het begin zachtjes opzetten en een deksel over de pan heen leggen. Serveer het met witbrood. Smakelijk eten!
Receptnummer: 13220 | Categorie: Lunchgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 15 min.
Opmerking:
Benodigdheden: Staafmixer en Maatbeker/Bakje

Variatietip:
Voeg ook eens wat kaas toe of serveer het roergebakken met stukjes ham er door (ipv plakken) op een stokbroodje
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept