Agnes' groene curry |
Ingredienten: (6 pers.):
6 tot 15 groene rawits
(pepers)
4 eetl. knoflook
fijngehakt
3 eetl. sjalotten
fijngehakt
50 gr. gember
fijngehakt
1 serehstengel
fijngehakt
1 theel. Ginseng
fijngehakt of 1 theelepel poeder
1/2 theel. trassie
1 theel. kaffir limoenschil
fijngehakt
1 theel. ketoembar | Bereiding:
Wrijf of maal (keukenmachine )alle ingrediƫnten tot een boemboe (pasta) |
Receptnummer: 13223 | Categorie: Uitzoeken | Soort gerecht: Uitzoeken | bereidingstijd: 5 min. |
Opmerking: Haal wekpotjes ( xenos ) onder olie , net zo als pesto, is de curry in de koelkast goed te bewaren Groene curry is erg lekker met stukjes zalm filet en courgette reepjes! |
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl |
Functies: Print dit recept |