Nieuws   Zoeken 

Beppie's spinazie in bladerdeeg.
Ingredienten: (2 pers.):
4 plakjes diepvries bladerdeeg.
2 uien.
10 gr. boter.
Groot pak diepvriesspinazie.
Beetje nootmuskaat.
2 eetl. ketjap.
Peper/zout.
Bereiding:
Oven voorverwarmen op 200 °C. De spinazie een uur op een zeef uit laten lekken. De bladerdeegplakjes laten ontdooien. Bak de gesneden uien, in de boter, bruin. Vermeng de spinazie met de ketjap, uien, nootmuskaat en wat peper en zout. Leg op elk plakje deeg ¼ van het mengsel. Vouw het deeg dicht en zet de 4 pakjes op bakpapier in de oven. In ± 20 min. Afbakken.
Receptnummer: 13225 | Categorie: Lunchgerecht | Soort gerecht: Vegetarisch | bereidingstijd: 30 min.
Opmerking:
Dit is een dieetrecept uit "Het dertig dagen plan, de pond per dag methode".
Maar ik vind het zó lekker dat ik het ook lust zonder te dieëten!
Het uur voor het uitlekken heb ik niet bij de bereidingstijd geteld.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept