Nieuws   Zoeken 

Margreet's spaghetti met boterhamworst en augurk
Ingredienten: (4 pers.):
300 g boterhamworst
1 ui
2 worteltjes
2 teentjes knoflook
50 g boter
peper
400 g spaghetti
2 eetlepels gehakte selderij
6 augurken
3 eetlepels bloem
3 dl bouillon
0.5 eetlepel azijn
0.5 eetlepel mosterd
zout
Bereiding:
Snijd de boterhamworst in kleine blokjes. Pel de ui en knoflookteentjes en snipper deze heel fijn. Maak de worteltjes schoon en snijd deze heel klein. Snijd de augurken in kleine stukjes. Kook de spaghetti volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Verhit de boter in een pan en bak hierin de ui, knoflook en worteltjes tot deze zacht zijn. Roer dan de bloem erdoor en laat deze even mee kleuren. Giet dan beetje voor beetje de bouillon erbij. Laat de ragout een paar minuten koken en voeg dan de azijn, mosterd, selderij, augurken, peper en zout toe. Giet de spaghetti af en doe deze in een schaal. Maak in het midden een kuiltje en schep hier de ragout in.
Receptnummer: 13256 | Categorie: Pasta/Rijst | Soort gerecht: Vlees/Vis | bereidingstijd: 30 min.
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept