Nieuws   Zoeken 

Margreet's rösti met spek en uien
Ingredienten: (4 pers.):
1 kg aardappelen
150 g spekblokjes
1 ui
peper
zout
40 g boter
Bereiding:
Maak de ui schoon en snipper deze fijn. Bak in een pan de spekblokjes uit tot ze knapperig zijn. Voeg dan de ui toe en bak deze even mee. Schil de aardappelen, was ze en rasp ze op een grove rasp boven een kom. Meng hier het spek – ui mengsel, wat peper en zout door. Verhit de boter in een koekenpan en doe hierin het aardappelmengsel. Druk dit met een vork goed aan en leg een deksel op de pan. Laat de aardappelen 10 minuten bakken. Keer de rösti met behulp van een deksel en bak ook de onderkant bruin. Lekker met een salade.
Receptnummer: 13257 | Categorie: Aardappel | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 40 min.
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept