Nieuws   Zoeken 

Gerrit's kabeljauw(met Monchou en komkommer)
Ingredienten: (2 pers.):
300 gr. kabeljauwfilet
1 komkommer(tje ?)
100 gr. Monchou
2 el gehakte bieslook
25 gr. boter
peper, zout
(350gr.panklare krieltjes)
Bereiding:
Vis in dobbelsteentjes snijden en met peper en zout bestrooien.
Komkommer schillen, halveren, zaadjes verwijderen en in schijfjes snijden.
In pan boter smelten en de vis met de komkommer hierin al omscheppend bakken.(Zonder te kleuren)
Deksel op de pan en zachtjes laten stoven.
De kaas door het mengsel scheppen en laten smelten.
Op smaak maken met peper en zout en met de bieslook bestrooien.
Direct serveren!
Receptnummer: 1331 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 30 min. | Meer recepten van: Gerrit Schreuder
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept