Nieuws   Zoeken 

Janneke spagettie met peperolie en rivierkreeftjes
Ingredienten: (4 pers.):
1 pak spagettie
3 dl olijfolie
2 spaanse pepers
6 tenen knoflook
300 gr geraspte parmezaanse kaas
2 uien
4 tomaten
2 bakjes rivierkreeftjes
peper en zout
400 dl sugocasa tomatensaus
100 gr rucola
Bereiding:
Kook de spagettie al dente klaar, spoel af met koud water en laten staan tot nader gebruik. Snij voor de peperolie de Spaanse pepers en de knoflook klein. Doe de olijfolie in een pannetje samen met de Spaanse peper,knoflook. Verwarm dit een kwartiertje op een laag vuurtje. Leg wat hoopjes geraspte kaas op een ovenplaat met bakpapier, plaats deze 4 a 5 min in een voorverwarmde oven van 170 graden. Snijd de uien en tomaten in kleine stukjes, schep de peperolie in een pan en fruit de uien en tomaten aan en voeg de rivierkreeftjes en de pasta toe, breng het op smaak met peper en zout en schenk de sugosaus erbij, roer het geheel door en verwarm het geheel op een laag vuur, schep als laaste de helft van de rucola doorheen. Leg de rest van de rucola in een diep bord, plaats hier de pasta op en garneerhet met de krokante kaaskoekjes.
Receptnummer: 13385 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 15 min.
Opmerking:
Dit recept komt van Born2 Cook, we hebben dit gegeten en we waren hier allemaal weg van. Makkelijk en o zo lekker en niet zo machtig.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept