Nieuws   Zoeken 

Javaanse andijvie van Roelly
Ingredienten: (4 pers.):
1 snufje vetsin
1 pond varkenslappen
2 teentjes knoflook
slaolie om in te bakken
ruime hoeveelheid andijvie (i.v.m. slinken)
(voor 4 pers. ruim 1.5 kilo)
bouillonblokje
Bereiding:
doe wat slaolie in een wok, verkruimel daar het bouillonblokje in, doe daar de in stukjes gesneden vlees in; voeg er daarna een scheut ketjap in; en doe de geperste knoflook en vetsin erdoor. laat dit op deze manier gaar worden en voeg als laatste de gesneden andijvie erdoor en laat de groente zo garen. Dit is lekker bij rijst of bij een andere pasta.
Receptnummer: 1339 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 15 min. | Meer recepten van: Roelly
Opmerking:
De volgorde komt er eigenlijk niet op aan als de groente maar als laatste gekookt wordt.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept