Nieuws   Zoeken 

Milena's pasta met spekjes en bleekselderij
Ingredienten: (4 pers.):
300 gram pasta
250 gr spekblokjes
4 sjalotjes in stukjes gesneden
4 stengels bleekselderij
4 gedroogde tomaatjes op olie in reepjes
kaassaus (of doosje boursin culinaire)
Bereiding:
Pasta beetgaar koken. Spekblokjes bruin en knapperig bakken en op een bord scheppen. De sjalotjes, tomaten, en bleekselderij in spekvet roerbakken. Kaassausje maken (witte roux met kaas), spekblokjes en groenten onder mengen. Serveren met pasta. Tip:. Je kan de pasta onder de saus mengen en in ovenschoten laten gratineren in oven.
Receptnummer: 13463 | Categorie: Pasta/Rijst | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 20 min.
Opmerking:
Variatie tip 1:
In plaats van kaassausje kan je ook boursin cuisine gebruiken
Variatie tip 2:
Spekblokjes kan je vervangen door ander vlees vb gebakken gehakt, kipfiletreepjes..
Variatie tip 3:
Je kan andere groenten naar believen toevoegen
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept