Nieuws   Zoeken 

Tam's singapore mihoen
Ingredienten: (4 pers.):
150 gr.mihoen
100 gr.tauge
1 theelepel sesamolie
1 rode spaanse peper
2 lenteui
100 gr.noorse of ongekookte garnalen
1.5 eetlepel kerriepoeder
100 gr.ham /cha shiu
100 gr.champignons
5 gr. gember
3 eetlepels olie
1 groene paprika
1 ei
peper
zout
Bereiding:
Maak de mihoen in 10 min. Warm water,dan afgieten. Of zoals op het pak staat beschreven. Knip de mihoen 1 keer doormidden en laat drogen. Verwijder de zaadjes uit de spaanse peper,snijd de ui. Champignons,paprika spaanse peper en lenteui en de ham in dunne reepjes. Klop het ei los met sesamolie,peper en zout. Verhit 1 eetlepel olie en bak van het losgeklopte ei een dunne omelet die dan in reepjes word gesneden. Sla de gember plat en vermeng de ingredienten van de smaakgevers. Voeg garnalen toe en de mihoen en warm deze op. Alles door elkaar husselen.
Receptnummer: 13493 | Categorie: Pasta/Rijst | Soort gerecht: Uitzoeken | bereidingstijd: 30 min.
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept