Nieuws   Zoeken 

Kuijfje's gevulde champignons
Ingredienten: (2 pers.):
4 Reuze champignons
4 vellen bladerdeeg
100 gram spekreepjes
1 kleine prei
parmezaanse kaas
8 plakken oude of belegen kaas
1/4 paprika
kookroom
paprikapoeder
Bereiding:
Laat de velletjes bladerdeeg ontdooien en breek de stelen uit de champignons, deze worden in dit recept niet meer gebruikt. Vouw van het bladerdeeg een bakje om de champignon heen maar laat de bovenkant open. Bak de spekreepjes uit en gooi op het laatst de prei, paprika en kookroom erbij. Vul de champignons met dit mengsel, strooi er paprikapoeder naar smaak op en zet het in een oven van 200 graden. Na 10 minuten de plakken kaas kruislings over de bovenkant leggen en afbakken tot het bladerdeeg goed gerezen is. Direct serveren. Eet smakelijk
Receptnummer: 13499 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 30 min.
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept