Nieuws   Zoeken 

Sarah's tagliatella met kaassaus
Ingredienten: (4 pers.):
400 gram tagliatelli
200 ml. garderoom
200 gr. geraspte kaas
200 ml. melk
2 rijpe handperen
1/2 citroen
50 gr. cashewnoten
2 tl maizena
1/2 tl nootmuskaat
1 el fijngehakte peterselie
scheutje olie
zout en peper
Bereiding:
kook de tagliatelli in ruim water met een scheutje olie en zout gaar. breng de slagroom, de melk en de kaas al roerende aan de kook. Maak de Maizena aan met twee theelepeltjes water en bindt het kaasmengsel ermee. breng op smaak met peper, nootmuskaat en kerrie. Roer de peterselie erdoor. Schil de peren, verwijder het klokhuis en snij ze in 8 parten. Besprenkel ze met citroensap. Verdeel de tagliatelli over verwarmde borden, leg de parten peer erop en schenk de kaasaus erover. Garneer met de fijngehakte noten.
Receptnummer: 1352 | Categorie: Pasta/Rijst | Soort gerecht: Vegetarisch | bereidingstijd: 30 min. | Meer recepten van: sarah
Opmerking:
Ik heb dit recept uit een tijdschrift gehaalt en het is echt een aanrading! ik heb zelf oude én jonge kaas gebruikt zodat het geheel niet te zout wordt. veldsla met vinegraite is lekker bij deze maaltijd.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept