Annie's nederlandse tuinbonen op belgische wijze |
Ingredienten: (2 pers.):
300 gr tuinbonen (labbonen) gedopt
250 gr champignons
2 tomaten
250 gr gehakt
2 teentjes look
4 takjes bonenkruid
5 blaadjes salie | Bereiding:
Champignons en gehakt afbakken in een pan. De look, salie en bonenkruid even aanstoven in wat boter of olie en er de bonen bijdoen. Met een klein beetje water max 10 min gaar laten stoven. Gehakt en champignons dan toevoegen en de in grote stukken gesneden tomaat. Nog eens goed laten doorwarmen, maar niet tot de tomaten helemaal plat zijn. Opdienen met rijst of granen |
Receptnummer: 13538 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 30 min. |
Opmerking: Ik maak het zelf met vegetarisch gehakt van soja of seitan. Er kan ook nog wat gemalen kaas over. |
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl |
Functies: Print dit recept |