Nieuws   Zoeken 

Henk's pastasalade met kerriesaus en gebraden kipfilet
Ingredienten: (4 pers.):
(Vlinder)pasta voor 4 personen
dikke plak gebraden kipfilet (200-250 g)
blikje ananas
paprika
doperwten
mais
flesje kerrie-ananassaus
Bereiding:
Kook de pasta, spoel deze af tot ze koud is. Ondertussen snijd je de plak gebraden kipfilet in blokjes en de paprika in kleine stukjes. Daarna voeg je deze met de ananas, (een half blikje) doperwten, (een half blikje) mais bij elkaar tesamen met de kerriesaus (naar smaak, een half flesje is vaak genoeg). Roer de (al dente) pasta er doorheen en klaar is je verrassende maaltijdsalade! Succes verzekerd!
Receptnummer: 13593 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 15 min.
Opmerking:
Mocht je geen gebraden kipfilet kunnen krijgen (of laten snijden) bij de supermarkt of slager, dan kun je ook grilworst nemen, of een plak ham; varieren op een succesrecept leidt vaak tot een volgend succes. Het prettige van blokjes gebraden kipfilet (of grilworst, of ham) i. p. v. kleingesneden plakjes is toch wel het zgn mondgevoel. De hoeveelheid mais en doperwten hangt van het geheel af. "Op het oog toevoegen" werkt altijd het beste.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept