Nieuws   Zoeken 

Constance's aardappeltjes uit de oven met rozemarijn en tijm
Ingredienten: (4 pers.):
1 kg aardappelen
1 groentebouillonblokje
0.2 liter olijfolie
0.5 eetlepel rozemarijn (gedroogd)
0.5 eetlepel tijm (gedroogd)
0.5 THEElepel knoflookpoeder
peper
zout
Bereiding:
Zet de oven aan en verwarm hem voor op 220 graden. Schil de aardappelen en snijd ze in blokjes. Doe de blokjes in een pan met water, zet op hoog vuur en voeg zodra het water kookt het groentenboullionblokje toe. Kook de aardappelen ca. 10 -15 minuten. Giet vervolgens de aardappelen af en doe ze in een lage ovenschaal. Giet de olijfolie erbij en kruid de aardappelen met de rozemarijn, tijm, knoflookpoeder en peper en zout. Hussel nog wat door elkaar. Bak de aardappeltjes dan zo'n 20 minuten in de oven tot er een lekker bruin korstje op komt. Smakelijk!.
Receptnummer: 13595 | Categorie: Bijgerecht | Soort gerecht: Uitzoeken | bereidingstijd: 45 min.
Opmerking:
Heerlijk aardappelbijgerecht, voor wie aardappelen eens anders wil klaarmaken!
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept