Martha's garnalenragout met witbrood |
Ingredienten: (4 pers.):
2 sjalotten
150 gram broccoliroosjes
1 eetlepel bloem
1 eetlepel boter
1 pot Blue Band Finesse voor Verrijken
125 gram roze garnalen
4 sneetjes wit casinobrood | Bereiding:
Sjalotten pellen en snipperen. Broccoli in heel kleine roosjes verdelen. Broccoli in 4 minuten beetgaar koken, afgieten en laten uitlekken. In braadpan boter verhitten. Sjalot 1 minuut smoren, bloem toevoegen en tot bal roeren. Finesse toevoegen en glad roeren. Saus 2 minuten zacht laten koken. Broccoli en garnalen erdoor roeren en door en door verwarmen. Brood roosteren. Saus op smaak maken met peper en zout. Brood over 4 bordjes verdelen. Garnalenragout erop scheppen. |
Receptnummer: 13606 | Categorie: Voorgerecht | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 15 min. |
Opmerking: Van een kaartje van AH uit 2004. Ook lekker las lunchgerecht voor 2 personen, of voor 4 personen met nog andere lekkere dingen.
|
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl |
Functies: Print dit recept |