Nieuws   Zoeken 

Anne's annie's proviancaalse soep
Ingredienten: (6 pers.):
3 Uien
3 rode/ 3 groene paprika's
2 bakjes champignons
2 pakjes iglo boerensoepgroentes
4 Bouillonblokjes
1 lepel bouillonpoeder
1 teentje knoflook
Tabasco
1 Fles tomatenketchup (heinz Kleine fles)
Paprika poeder
1 Pond runderpoulet
Aromat (knorr)
Allesbinder (geel)
Bereiding:
3 Liter water opzetten met de bouillonblokjes, soepgroenten en de bouillonpoeder erbij in. Daarna ga je de runderpoulet bakken (ongeveer 3 kwartier) Na die drie kwartier doe je de uien, paprika's (fijn gesneden) en de knoflook erbij. Daarna doe je de aromat en de paprikapoeder eroverheen dit laat je plus minus 15 min. Sudderen. Dan de fles ketchup erbij (warm laten worden). Dit alles doe je dan in een grote soeppan je doet er 1 dessertlepel tabasco en de champignons erbij in. Daarna alles binden met de allesbinder (heel pakje).
Receptnummer: 13614 | Categorie: Soep | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 11 min.
Opmerking:
Dit is echt een heerlijke maaltijd soep. Je bent hier wel even mee bezig maar je hebt dan echt een overheerlijke soep. Heerlijk met stokbrood en kruidenboter erbij! Je kunt deze soep ook gewoon invriezen en daarna weer opwarmen deze is dan nog steeds heerlijk.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept