Nieuws   Zoeken 

Tokyorose's sperciboontjes à la bordelaise
Ingredienten: (4 pers.):
Pond sperciboontjes
1 dl. room
2 eidooiers
1 eetl.rode wijnazijn
zout en peper.1 teen knoflook [mag naar smaak meer] wat boter
peterselie.
Bereiding:
Spercibonen 5 minuten in kokend water met wat zout koken, afgieten en uitlaten lekken. Dooiers met de room loskloppen, azijn, zout en veel peper erbij doen. In koekenpan de gesnipperde knoflook zachtjes fruiten en dan de boontjes toevoegen,goed omscheppen en dan het eimengsel erbij doen en blijven omscheppen tot het gebonden is en dan als laatste de grofgehakte peterselie erdoor doen. Eet smakelijk.
Receptnummer: 13644 | Categorie: Bijgerecht | Soort gerecht: Vegetarisch | bereidingstijd: 20 min.
Opmerking:
Hoeveelheden naar eigen smaak aanpassen, dit is globaal wat ik op de tv gezien heb. Daar werden haricots verts gebruikt, maar die zijn hier bijna niet te koop. Eventueel de boontjes wat langer laten koken, ze moeten wel knapperig zijn.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept