Nieuws   Zoeken 

Martha's salade met gamba's en cherrytomaten
Ingredienten: (4 pers.):
250 gram cherrytomaten
200 gram gekookte gamba's
2 eetlepels olijfolie
3 teentjes knoflook
1 zakje gemengde eikenbladsla met rucola
4 eetlepels balsamicodressing
Bereiding:
Grill voorverwarmen. Tomaatjes wassen en met de gamba's naast elkaar op een bakplaat leggen. Besprenkelen met olijfolie. Knoflook pellen en erboven uitpersen. Bakplaat circa 4 minuten onder grill scheppen. Geroosterde tomaatjes en gamba's over salade verdelen.
Receptnummer: 13659 | Categorie: Voorgerecht | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 25 min.
Opmerking:
Van een kaartje van AH uit 2003, een heerlijk simpel receptje.
heb het ondertussen een paar keer gemaakt als bijgerecht voor 2 personen en dan is het ook lekker.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept