Carole's rijst met sajoer boontjes en grote garnalen
Ingredienten: (2 pers.):
1 pakje haricots verts
1 citroen
10 gepelde gekookte garnalen
Rijst
2 dl room
Conimex pasta-kruidenmix sajoer voor boontjes
Bereiding:
Kook de haricots verts kort gaar. Kook tegelijkertijd de rijst.
Als haricots verts klaar zijn doe je ze in de wok met wat olijfolie.
Hierbij doe je 2dl (slank)room het sap van de citroen en de gehele pasta-kruidenmix.
Dit warm je voorzichtig op. Indien nodig kun je het mengsel verdunnen met melk. Als het opgewarmd is doe je nog even 2 minuten de garnalen erbij en opwarmen. Als de rijst gaar is doe je dat op het bord en daarna het boontjes mengsel eroverheen.
Receptnummer: 1367 | Categorie: Pasta/Rijst | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 15 min. | Meer recepten van: Carole
Opmerking:
Alle ingredienten zijn kant en klaar verkrijgbaar bij Albert Heijn
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept