Nieuws   Zoeken 

Ans' sambousa
Ingredienten: (3 pers.):
1 pakje bladerdeeg
1 kg. rundergehakt
2 paprika's
peper
zout
2 uien
olie
Bereiding:
Bak het gehakt in een beetje water tot het gaar is. Water laten verdampen!. Snij de uien in stukjes en bak ze na toevoeging van een beetje olie glazig. Snij de paprika ,doe ze bij de uien en roer het door elkaar. Doe dan peper en zout bij het gehakt. Vul het bladerdeeg met het mengsel. Niet te veel vulling gebruiken hoor. Maak nu een driehoekje. Leg ze op de bakplaat en bak ze in ongeveer 20 minuten goudbruin. Oven stand 4.
Receptnummer: 13671 | Categorie: Snack | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 25 min.
Opmerking:
Het is een afgaans recept. Heel makkelijk maar erg lekker.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept