Nieuws   Zoeken 

Pearl's vegetarische uientaart
Ingredienten: (3 pers.):
5 plakjes diepvries bladerdeeg
(bij Lidl duitsland in de koeling en is een ronde lap)
3-4 uien
25 gram plantaardige boter of margarine
2 eetlepels Verstegen Cajun Mix
1 eetlepel bloem
3 grote eieren
2 deciliter crème fraîche
Bereiding:
Laat het bladerdeeg ontdooien. Pel en snipper de uien. Verwarm de oven voor op 200°C. Verhit de boter in een koekenpan en fruit hierin de uien ca. 5 minuten tot ze zacht maar niet bruin zijn. Roer 1 eetlepel Cajun Mix door de uien. Rol het bladerdeeg op een met bloem bestoven ondergrond uit tot een ronde lap die iets groter is dan de vorm. Bekleed een lage, ingevette taartvorm (22-24 cm) met het deeg. Prik met een vork hier en daar gaatjes in de deegbodem. Klop de eieren los met de crème fraîche en 1 eetlepel Cajun Mix. Verdeel uien over de deegbodem. Schenk het eimengsel erover. Bak de taart in ca. 40 minuten goudbruin en gaar.
Receptnummer: 13676 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vegetarisch | bereidingstijd: 15 min.
Opmerking:
Voor een variatie op dit recept, gebruik slagroom of slankroom ipv crème fraîche.
Geef er een gemengde salade bij, ook stokbrood met kruidenboter is lekker erbij.
Dit recept komt van Verstegen recepten.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept