Nieuws   Zoeken 

Myrna's tapenade a la rick
Ingredienten: (8 pers.):
groene olijven met knoflook (smal hoog potje bij Dirk) 2 x
zwarte olijven (ook smalhoog potje bij Dirk) 1 x
gedroogde tomaten op olie 1 pot
bakje pijnboompitjes
evt. als er van houdt kappertjes
ansjovis of parmezaanse kaas toevoegen
Bereiding:
Giet de potjes olijven met olie in een kom, halve pot gedroogde tomaten erbij, rooster de pijnboompitten in droge koekenpan en ook erbij. En aan de slag met de staafmixer. Als je denkt dat het te dun wordt, snel wat olie afgieten en andersom als je denkt dat het te dik wordt wat olijfolie bijgieten. Serveren met stokbrood. Lekker bij bbq of feestje.
Receptnummer: 13689 | Categorie: Bijgerecht | Soort gerecht: Vegetarisch | bereidingstijd: 5 min.
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept