Nieuws   Zoeken 

Marokaanse kaneelbroodjes voor ontbijt
Ingredienten: (6 pers.):
1/2 Stokbrood
1-2 Eieren
2,5 dl Melk
1/2 tl Vanille aroma
Boter
60 g Suiker
1 el Kaneel
1/2 tl Nootmuskaat
Bereiding:
1. Het stokbrood schuin in sneetjes van 2 cm snijden.
2. In een kom eieren kloppen, melk en vanille aroma erdoor roeren.
3. Boter in een pan laten smelten.
4. In een kom de suiker, kaneel en nootmuskaat mengen.
5. De sneetjes brood in het melk-eimengsel dompelen.
6. Goudbruin en knapperig bakken in de boter.
7. Even op keukenpapier leggen.
8. Door het suikermengsel wentelen terwijl ze nog warm zijn.
9. Met koffie geserveerd is dit een heerlijk ontbijt.
Receptnummer: 13783 | Categorie: Uitzoeken | Soort gerecht: Uitzoeken | bereidingstijd: 15 min.
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept