Witlofschotel
Ingredienten: (2 pers.):
8 stronkjes witlof
150 gr. fijngesneden achterham
2 eieren
50 gr. geraspte kaas
wat nootmuskaat
pakje MonChou Pan & Oven
Bereiding:
Kook de stronkjes witlof in water ca. 12 min. en laat ze goed uitlekken. Leg de witlof in een ovenschaal. Verdeel de fijngesneden achterham en gesnipperde hardgekookte eieren over de witlof. Roer de geraspte kaas en wat nootmuskaat door een pakje MonChou Pan & Oven. Giet de saus over de witlof. Plaats de schotel 15 minuten in een op 200C voorverwarmde oven tot de kaas gesmolten en goudbruin is.
Receptnummer: 138 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 35 min. | Meer recepten van: Stefanie Pallandt
Opmerking:
Met dank aan MonChou voor de toestemming voor het plaatsen van dit MonChou Pan & Oven recept.
Kijk ook even op de MonChou site: http://www.monchou.nl
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept