Nieuws   Zoeken 

Lydia's Witte Chocoladerotsjes
Ingredienten: (6 pers.):
200 gr witte chocolade
100 gr gekonfijte vruchten(=bigarreux)
4 flinke eetl gepofte rijst(=rice crispies)
eventueel 100 gr pure chocolade
Bereiding:
Witte chocolade in stukjes breken en au-bain-marie smelten.
De gekonfijte vruchten in stukjes hakken en toevoegen samen met de gepofte rijst.
Het mengsel in 24 kleine porties verdelen en er rotsjes van maken. Op een grote platte schaal of bord leggen en in de koelkast laten opstijven. Eventueel garneren met au-bain-marie gesmolten pure chocolade die je van een lepel laat afdruipen.
Receptnummer: 13809 | Categorie: Snack | Soort gerecht: Vegetarisch | bereidingstijd: 20 min. | Meer recepten van: lydia
Opmerking:
Bron: La Cucina Italia Chocolade special.
Helaas was m'n zoektocht naar rice crispies tevergeefs, dus heb ik maar rijstewafels gebruikt.
Is er nog iemand die weet waar de echte rice crispies te koop zijn?
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept