Nieuws   Zoeken 

Lydia's Avocadosalade met garnalen en tomaat
Ingredienten: (4 pers.):
sap van 1 limoen of citroen
6 eetl olijfolie
1 rode ui in dunne ringen
4 tomaten
2 rijpe avocado's
15 gr grofgehakte verse koriander(of peterselie als je dat niet lust)
200 gr gekookte garnalen
Bereiding:
Maak een dressing van het sap en de olijfolie. Voeg zout en peper naar smaak toe en leg er de uienringen in.
Verwijder de zaadjes van de tomaten en snijd ze in dunne partjes. Schil de avocado's, verwijder de pit en snijd het vruchtvlees in blokjes.
Meng de tomaten, avocado, garnalen en koriander(of peterselie) door de dressing en de ui.
Zet de salade tot gebruik afgedekt in de koelkast.


Receptnummer: 13823 | Categorie: Voorgerecht | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 15 min. | Meer recepten van: lydia
Opmerking:
Lekker om met Pasen te eten als voorgerecht, maar je kunt het ook als lunchgerecht eten of serveren bij een buffet.

Variatie: neem ham(eventueel + spek) in plaats van garnalen.
Recept stond ooit in het blad Vriendin.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept