Ruben's bevroren taartje met ijs en cake
Ingredienten: (10 pers.):
1 kant en klare cake
1 reep witte chocolade
een zakje notenmix (DR.oetker)
3 soorten ijs die jij lekker vind.
(bijv. chocolade, vanille en banaan)
slagroom
bakje aardbeien


standaard bakvorm
lepel
pannetje
Bereiding:
voorbereiding: zorg dat het ijs goed schepbaar is. snij de cake in redelijk dunne plakken. breek de blokjes chocolade los van elkaar. snij de aardbeien in dunne plakjes.

leg een dun laagje plakjes cake op de bodem en aan de zijkanten. druk het goed aan. leg er vervolgens een laagje ijs op. doe er vervolgens een dun laagje slagroom overheen en leg er een laagje aardbeien op. vervolgens weer een laagje cake, een laagje ijs , een laagje slagroom en dit keer GEEN aardbeien. en dan begint het rijtje weer opnieuw; laagje cake, laagje ijs, laagje slagroom en een laagje aardbeien. nu smelt je de witte chocolade blokjes en leg je het zorgvuldig over het laagje aardbeien heen.

nu kun je kiezen: smakelijk eten, of het vies vinden. (dat zou wel zonde zijn maar je kiest er dan zelf voor...!)
Receptnummer: 13848 | Categorie: Gebak | Soort gerecht: Uitzoeken | bereidingstijd: 8-15 min. | Meer recepten van: ruben
Opmerking:
als je da taart niet meteen opeet zou het handig zijn hem in de vriezer te leggen,
maar aangezien dat bij vele vriezers krabjes zou worden is het handig
om deze taart vlak van tevoren te maken!
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept