Nieuws   Zoeken 

Spaghetti van mijn moeder
Ingredienten: (4 pers.):
500 gr spaghetti
500 gr. rundergehakt
pakje spekjes dobbelsteentjes
1 ui
1 paprika
1 blikje tomaten puree
1 blik gepelde hele tomaten
1/2 runderbouillonblokje
kerriepoeder
knoflookpoeder
cayennepeper
paprikapoeder
oregano
citroensap
ketchup
Bereiding:
Kook de spaghetti en spoel het koud. Snipper ondertussen de ui, snij de paprika in blokjes en snij de tomaten uit blik in stukjes.
Bak de spekjes uit.
Rul het gehakt. Ui erbij fruiten. Kruimel het bouillonblokje erin en voeg de kerriepoeder, knoflookpoeder, cayennepeper en paprikapoeder toe. Na 2 minuten de paprikablokjes erbij. Bak het blikje tomatenpuree mee. Voeg de tomatenblokjes toe en bak dat voor 2 minuten mee. giet er wat citroensap bij en een scheutje ketchup. Voeg de uitgebakken spekkjes en de oregano toe.
Als alles op smaak is kan de saus door de spaghetti. Goed opwarmen en eet smakelijk.
Receptnummer: 13849 | Categorie: Pasta/Rijst | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 20 min. | Meer recepten van: Molie
Opmerking:
Lekker met ciabatta en kruidenboter
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept