Nieuws   Zoeken 

Marjolijn's Stamppotje van pastinaak en aardappel
Ingredienten: (4 pers.):
ca 500 gram aardappelen
ca 500 gram pastinaak.
zout
boter
platte peterselie of bieslook
Als je een wat minder uitgesproken smaak wil, neem je meer aardappel dan pastinaak.
Bereiding:
Schil de aadappelen en pastinaken. Snijd ze in stukjes en kook ze gaar met wat zout (ca 10 min).
Giet ze zo nodig af en stamp ze grof met een klont boter. Het moet stamppot worden, geen puree.
Voeg versgehakte platte peterselie of bieslook toe.
Receptnummer: 13886 | Categorie: Bijgerecht | Soort gerecht: Uitzoeken | bereidingstijd: 15 min. | Meer recepten van: bethbeder
Opmerking:
Lekker met spruitjes bij wild voor de feestdagen of gewoon met een stukje vlees.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept