Nieuws   Zoeken 

Marion's ajam-pangang
Ingredienten: (4 pers.):
Dubbele kipfilet
1 a 2 uien
knoflook naar behoefte
blikje tomatenpuree
1 el ketjap
1 el ketchup
sambal naar behoefte
scheutje citroensap
3 kwart kopje suiker
zakje!! Conimex Babipangang saus
Bereiding:
De kipfilet in kleine blokjes snijden. Even aanbakken, uien en knoflook erbij. Daarna de rest van de ingredienten erbij doen. Daarna de mix van het zakje aangevuld met water (staat op zakje) erbij doen.
Het lekkerst is om alles een poosje te laten sudderen zodat alles goed 'trekt'.
Receptnummer: 1389 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 30 min. | Meer recepten van: Marion Nieuwhof
Opmerking:
Wij eten dit altijd met kipfilet omdat we geen varkensvlees eten. Maar het recept is ook lekker met hamlappen. Wij eten er altijd rijst bij met evt.een salade
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept