Visschotel met dille-mosterdsaus
Ingredienten: (2 pers.):
200 gr. kabeljauwfilet
zout en peper
2 el verse of diepvries dille
1 el grove mosterd
2 el viskruiden
pakje MonChou Pan & Oven
Bereiding:
Was de kabeljauwfilet en dep deze droog. Bestrooi de vis met zout en peper. Leg de vis in een ingevette ovenschaal. Roer de verse of diepvries dille, grove mosterd en 1 à 2 el viskruiden door een pakje MonChou Pan & Oven. Giet dit over de vis. Plaats de schotel in de voorverwarmde oven (180C/25 min.). Magnetron: 10 min. bij half vermogen (max. 500 W).
Receptnummer: 139 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 30 min. | Meer recepten van: Stefanie Pallandt
Opmerking:
Met dank aan MonChou voor de toestemming voor het plaatsen van dit MonChou Pan & Oven recept.
Kijk ook even op de MonChou site: http://www.monchou.nl
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept