Nieuws   Zoeken 

Pindanootjes
Ingredienten: (20 pers.):
100 gram boter
75 gram lichtbruine basterdsuiker
zout
200 gram bloem
150 gram ongezouten pinda’s
Bereiding:
De boter met de suiker en het zout goed met elkaar vermengen. Daarna de gezeefde bloem en 2 eetlepels water toevoegen en het geheel tot een soepel deeg kneden. Het deeg in plastic folie verpakken en even in de koelkast laten opstijven.
Van het deeg balletjes maken en in elk balletje een pinda stoppen. De balletjes naast elkaar op een beboterde bakplaat leggen. Druk ze een beetje plat. De pindanoten ca. 8 minuten bakken in een voorverwarmde oven van 160 graden. De bakplaat uit de oven halen en de pindanoten laten afkoelen
Receptnummer: 13932 | Categorie: Snack | Soort gerecht: Vegetarisch | bereidingstijd: 40 min. | Meer recepten van: barbara
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept